Over ons

In een van de meest pittoreske straatjes - de Platielstraat - van Maastricht ligt, op steenworp afstand van het Vrijthof, onze winkel; New Hampshire. Daar bieden wij een ruim assortiment aan casual herenkleding van gevestigde kwaliteitsmerken. Denk hierbij aan merken zoals PME Legend, Cast Iron, No Excess, A Fish Named Fred, Qubz en vele andere.

Bij ons kun je niet alleen terecht voor mooie en goede kleding tegen een eerlijke prijs, maar vooral voor de juiste service. Wij staan zeven dagen per week voor u klaar voor gedegen en eerlijk kledingadvies. Uiteraard ook voor een gezellig praatje.

Omdat wij van mening zijn dat deze persoonlijke aanpak en service onze grootste kracht is, hebben wij tot nu bewust gekozen voor het niet voeren van een webshop. Maar tijden veranderen dus na dertig jaar zijn ook wij nu digitaal.

In 1991 startte de vorige generatie New Hampshire in het pand dat ooit dienst deed als fietsenstalling. De naam is afgeleid van het boek Hotel New Hampshire door John Irving, enkel omdat dat toevallig het boek was dat de oprichter ten tijde van de oprichting aan het lezen was. Spannender kunnen we het niet maken.

In 2019 namen wij, de nieuwe generatie het over. Waarmee New Hampshire een echt familiebedrijf is geworden. Hoewel op de voorgrond als achtergrond de nodige aanpassingen zijn gedaan, is de kern altijd hetzelfde en de hoogste prioriteit gebleven: service.

Ook op onze webshop bieden we u de best mogelijke service. Desondanks zien we u graag in onze fysieke winkel in het mooie Maastricht!

Locatie

Adres

Platielstraat 14A, 6211 GV, Maastricht

Openingstijden

Voor actuele openingstijden

zie Google Maps